Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar bünyelerinde istihdam etmek üzer personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyor. Alımları hakkında kuruluşlar resmi internet siteleri aracılığı ile bilgi verdiği gibi yine interaktif iş ilanları sitelerinden de alım yapılacak kadrolar duyurulmaktadır. Aynı zamanda İŞKUR aracılığı ile de pek çok ilana 10 gün süre boyunca müracaat edilebilir.

İŞKUR aracılığı ile firmaların yayımlamış oldukları güvenlik görevlisi pozisyonlarına bakıldığında Türkiye geneli toplam 2 bin 100 kişilik alım yapıldığı görülmektedir.

Açık Pozisyon Sayısı: 2 Bin 100'den Fazla

NASIL BAŞVURU YAPILIR


İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında 2 bin 100'den fazla güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki müracaatlar nasıl yapılır.
Adayların ilanlara başvuru tarihlerinden önce İŞKUR müracaat merkezleri aracılığı ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Her alım ilanının başvuru süresi farklıdır. Örneğin kimi ilanm 6 Mart kimisi 7 Mart ve kimi ilanlar ile daha sonra sona erecektir.

İNTERNETTEN BAŞVURU NASIL YAPILIR

İŞKUR'a gitmeye vakti olmayan adaylar internet üzerinden de güvenlik görevlisi alım ilanına müracaat edebilir.

https://goo.gl/TaQKCQ

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar İŞKUR'un iş arama bölümüne yönlenecekler. Buradan üyelikleri varsa giriş yapabilirler yoksa ücretsiz üye olduktan sonra pozisyona güvenlik görevlisi yazarak aramalarını yapabilirler. Daha sonra adaylar kendi illerinde varsa alım müracaat edebilir.

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER