2 Belediye ve 1 Üniversite personel alımı yapacağını açıkladı!

Kamu kurumu ve kuruluşlarının kadrolarında eksik bulunan kadrolarda personel ihtiyacının giderilmesi için Devlet Personel Başkanlığından 10 Ekim tarihinde 3 ilan daha açıklandı. Buna göre Selçuk Üniversitesi sözleşmeli memur alımı yapacak. Mucur Belediye Başkanlığına ise 1 kişi sürekli işçi kadrosunda görevlendirilecek. Fatih Belediye Başkanlığı 30 memuru alımı yapacak. Detaylar ise şöyle;

SELÇUK ÜNİVERSİTESİNE SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIMI;

Selçuk Üniversitesi lise mezunu çok sayıda sağlık personeli alımı yapacak. Hemşlire, ebe ve sağlık teknikeri, fizyoterapist, diyetisyen, kadrosundaki alımlarda başvurular için şahsen başvuru alınacak. Adayların T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, 6567 sayılı DMK 48. maddedeki genel şartları taşımaları gerekmektedir.

İlanlara erişmek için tıklayın

BELEDİYE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK!

Mucur Belediyesine yapılacak olan işçi alımında adaylar kura ile belirlenecek. Adayların bahçelik alanında ilaçlama mesleğine ait MEB sertifikasına sahip olmaları istenilmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Son başvuru tarihi ise 18 Ekim tarihi olarak açıklandı.

Sürekli İşçi alım ilanına ulaşmak için tıklayın

ZABITA MEMURU ALIMI;

Fatih belediyesine yapılacak olan Zabıta Memuru alımları için KPSS'den en az 70 puan almak yeterli olacak. İstanbul'a bağlı Fatih Belediyesine 30 kişilik Kadın ve erkek zabıta memuru alımlarında 5 Kasım ile 9 Kasım tarihleri arasında başvuru alınacak. Adaylar 3 Aralık tarihinde sözlü sınava alınacaklar.

İlanlara erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA