Devlet Personel Başkanlığından yapılan Personel alım ilanına göre Bir çok Belediyeye farklı kadrolarda personel alımları için başvurular başladı.

Belediyelere çok sayıda zabıta memuru ve itfaiye alımları yapılacak. KPSS'den en az 50 puan ile 2 belediyeye alımlar yapılacak. İstanbul Fatih Belediyesinden yapılan alımda 657 sayılı DMK'da belirilen şartları taşıyan adaylar arasından 30 kişi alınacak. Alım yapılacak kadrolardan Zabıta ve İtfaiye alımlarında bazı fiziki şartlar da aranmakta. Buna göre adayların 1367 metre kadın adayların ise 1,60 cm’den uzun boyda olmaları istenilmektedir. Boy ile kilo arasındaki fark +- 10'dan fazla olmaması gerekmektedir. Yaş şartında ise 30 yaşını doldurmamış olan adaylar başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlana erişmek için tıklayın

KPSS'den en az 50 puan adaylara yönelik oalrak Enez Belediyesine Ekonomist, İtfaiye eri ve Zabıta memuru alımı yapılacak. Lise, Ön lisans ve Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği alımlarda İtfaiye eri alımları için en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. Bu ilana başvurular 22 Ekim tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 26 Ekim tarihi olarak belirtilmektedir.

Enez belediyesi alımına erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA