Geçtiğimiz günler itibariyle yayımladığımız bir haberde; İŞKUR üzerinden yapılan 50 bin personel alımına değinmiş ve bazı kadroları adayların başvuru yapabilmesi, bilgi sahibi edinmesi adına ayrı olarak sizlere ulaştırmıştık. İŞKUR aracılığıyla yapılan bu 50 bin kişilik alımlar arasında; temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi kadrosuna çok sayıda personel alım ilanı yayımlanmış durumdadır. Yayımlanan ilanlara başvurmayı isteyecek adaylar için genel başvuru koşulları ve adaylarda aranacak ortak niteliklere haberimizde derleyip ulaştırmak istedik.

İŞKUR üzerinden başvuruları alınacak olan toplamda 2830 kişilik ilanın; adaylarda aranacak ortak özellikleri ve nitelikleri aşağıdaki gibidir...

ORTAK BAŞVURU KOŞULLARI

T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi olmamak (raporla belgelenecektir), kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, temizlik görevlisi kadrosu için en az ilkokul mezunu olmak, güvenlik görevlisi kadrosu için en az lise mezunu olmak, temizlik personeli kadrosunda görev almak isteyen adaylar için mesleğiyle alakalı deneyimli olmak ve temizlik malzemelerinin ya da araç gereçlerinin kullanımını biliyor olmak, güvenlik görevlisi kadrosu için silahlı ya da silahsız özel güvenlik sertifikasına sahip olmak, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir. Başvuru yapacak adayların dış görünüşlerine dikkat etmeleri, mesleki sorumluluk bilinçlerinin yüksek olması, iletişim becerisi gelişmiş olması ve takım çalışmasına yatkın olmaları beklenmektedir.

İLANLARA BAŞVURU ŞEKİLLERİ

İlanlara online olarak iskur.gov.tr adresindeki açık iş ilanları bölümünden temizlik görevlisi veya güvenlik personeli şeklinde arama yaparak ulaşılabilir. İlanlar Türkiye geneli olduğundan İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri üzerinden yapılacak başvurularda mutlaka ilan numarasını not etmenizi ve o şekilde müracaat etmenizi önermekteyiz.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ DİĞER DETAYLAR İÇİN > TIKLAYINIZ

TEMİZLİK PERSONELİ DİĞER DETAYLAR> TIKLAYINIZ

TÜM PERSONEL ALIM HABERLERİ VE ÇOK DAHA FAZLASI İÇİN MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN, ANINDA HABERİNİZ OLSUN!

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ