İŞKUR ÜZERİNDEN BİNLERCE KİŞİLİK YENİ İLANLAR YAYIMLANDI

Kamu kurumları ve bağlı kuruluşlarına TYP kapsamında işçi alımları yapılıyor. TYP başvuru şartlarını taşıyan adaylar, aşağıda yer alan bağlantıdan bakanlıklara 3600 TYP işçisi alımına yönelik bilinmesi gereken detaylara ve ilanlara ait tüm bilgilendirmelere erişim sağlayabilirler. Bu ilanların sayısında her geçen gün değişiklik yaşanabilmekte olup, yoğun başvuru aldığını hatırlatmak isteriz. TYP kapsamında yapılan 3680 işçi alımı bağlantısı aşağıda yer almaktadır.

TYP İLE 3680 İŞÇİ ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ

1925 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Türkiye geneli özel sektör işletmelerine yönelik temizlik görevlisi personel alımları yapılmaktadır. Bu alımlarda başvuru yapan ve kabul edilen adaylar, hastane temizliği, park cadde veya işletme temizliği gibi farklı görev alanlarında görevlendirileceklerdir. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret etmenizi önermekteyiz.

1925 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ(HASTANE, PARK/CADDE, İŞLETME TEMİZLİĞİ)

TEKNİKER ALIMLARI

Özel işletmelere, tıbbı görüntüleme teknikerleri ve tıbbi cihazların satışından sorumlu müdür alımları yapılmaktadır. İlanlara başvurular alınmaya başlamıştır.

TEKNİKER VE SORUMLU MÜDÜR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN.

TESİSATÇI ALIMLARI YAPILIYOR

Çok sayıda farklı tesisat işçisi kadrolarında görev almak üzere personel alımları yapılıyor. Bu ilanlara başvurmak isteyecek adaylar için tüm kadro ve başvuru bilgileri ilan bağlantısında yer almaktadır. İlanlara gitmek ve başvuru yapmak için bğalantıyı kullanabilirsiniz.

TESİSATÇI ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜM İŞÇİ VE PERSONEL ALIMLARINI GÖRÜNTÜLEMEK VE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAYIMLANAN İLANLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim