Türkiye genelinde özel firmaların bekçi kadrolarındaki personel ihtiyacının giderilmesi için İŞKUR üzerinden 16 farklı ilan açıklandı.

Türkiye İş Kurumu özel firmalar ile İş verenleri buluşturmaya devam ediyor. 9 Kasım tarihi itibari ile 50 Binden fazla işçi, memur ve personel alımları yapılacak. Adayların özel güvenlik kadrolarındaki alımların yanı sıra bekçi alımlarına da yoğun bir şekilde başvuru yapılmakta. Bekçi kadrolarındaki alımlarda başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR;

16 farklı ilanda 22 personel alımları Türkiye genelinde yapılacak. Adayların başvuruları tamamlayabilmeleri için İŞKUR üzerinden e-şube portalı ile başvuru yapılabileceği gibi şahsen başvurular için işkur müdürlüklerine müracaat etmek etmek gerekiyor. İstabul, Bursa, Kocaeli, Samsun, Manisa, Antalya, Denizli illerindeki firmalara başvuru yapılabilecek.

Adayların genel başvuru şartlarında 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları, vardiyalı çalışma esaslarına uygun olmaları, eğitim şartlarında ilköğretim mezunu olmaları, diğer özel başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/5zK8vk

KAMU KURUMU ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİ ALIMI;

Adayların beklediği 10 Bin çarşı ve mahalle bekçi alımlarına başvurular için bekleyiş devam ediyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmayan 10 bin bekçi alımlarına ilşkin yeni gelişmeleri de aktarmaya devam edeceğiz. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim