Devlet Personel Başkanlığından ve İŞKUR üzerinden açıklanan personel alım ilanlarına göre kamuya 10 Bin 300 personel alınacak. Adayların eğitim düzeyinde lise, ön lisans ve lisans mezunu olarak başvuru yapabileceği bir çok alıma başvurular 15 Ekim tarihi itibari ile devam edecek.

BAŞVURULARI DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI;

Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapan kurumlarından bir tanesi olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri 15 kişilik memur alımı yapacak. Adayların KPSS'den en az 70 puan almaları ile başvuru yapabilecekler. Bilişim personeli alımlarında başvurular 16 Ekim tarihinde başlayacak ve 24 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Belediye personel alımlarından bir tanesi olan Enez Belediyesi düşük KPSS ile 50-60 puan ile kamu personeli alımı yapacak. Adaylar 9 kişilik alımlarda zabıta memuru, ekonomist, itfaiye eri alımında lise, ön lisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği belirtildi. Başvurular 15 Ekim tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 16 Ekim' a kadar devam edecek.

Diyanet İşleri Başkanlığına yapılacak olan 55 personel alımlarında KPSS puan türlerinden 70 almak gerekli olacak. Merkez ve taşra teşkilatlarında Din işleri yüksek kurulu uzman yardımcısı ile Diyanet İşleri uzman yardımcısı kadrolarında alımlar 16 Ekim tarihinde son bulacak.

Doğanhisar Belediyesine yapılacak olan alımlarda KPSS puan türlerinden en az 60 puan almak yeterli olacak. Lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlar için Doğanhisar Belediyesine şahsen başvuru alınacak.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi de 120 kişilik hava trafik kontrolörü alımı yapacak. Adayların stajyer ve asistan olarak istihdam edileceği bununla birlikte KPSS'den en az 70 puan almaları gerekli olacak. 20 Ekim tarihine kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

Fatih Belediyesine 30 kişilik alımda Kırıkkale Üniversitesine yapılacak olan 46 kişilik sağlık personeli ve hemşire alımlarında başvurular devam etmekte. Aşağıdaki bağlantıdan başvurulara ilişkin detayları öğrenebilirsiniz.

Detaylar için tıklayın

İŞİN OLSA