İstihdam konusunda büüyk yeniliklere imza atmakta olan Türkiye İş Kurumu hem kamu kurumların hemde özel sektör firmalarının ilanlarını kamuoyuna duyurmakta olup en yoğun rağbetin gösterildiği kadrolardan bir tanesi olarak bilinen danışma memuru pozisyonu için pek çok ilan yayımlandı ve İşin Olsa ekibi olarak sizler için Türkiye geneli yayımlanan danışma memuru ilanlarını bir araya getirdik.

Türkiye İş Kurumu tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile 104 kişilik danışma memuru alımı yapıldığı görülmektedir. İlanlar farklı iller için ve farklı özel sektör firmaları tarafından yayımlanmıştır. Peki danışma memuru pozisyonunda istihdam etmek isteyen adayların sahip olması gereken nitelikleri nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURU ve ARANAN ŞART DETAYLARI

Özel sektör firmaları 104 kişilik danışma memuru alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar farklı iller için yapılmakta olup adayların en az ilköğretim mezunu olmak, tercihen bilgisayar kullanabilir olmak, kayıt tutabilir olmak, mesleğe uygun bilgilere sahip olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, diksiyonu düzgün olmak gibi şartlar aranmakta olup başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye İş Kurumu müracaat merkezlerinden ya da https://goo.gl/G2ANpE linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak müracaat etmesi gerekmektedir.

MEMUR ALIMI VE HABERLERİNİ BU SAYFALARDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim