Türkiye Taş Kömürü İşletmesine 1000 işçi alımı yapılacak. 35 bin 770 Adaylar TTK Personel Alımı Kurasına Katılacak! Kura Tarihi Ne Zaman olduğunu merak eden adaylar için son gelişmeleri ve açıklamaları aktarıyoruz. Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğünden yeni bir açıklama geldi. İşte açıklamanın detayları;

12 Şubat tarihinde başlayan İŞKUR üzerinden devam eden başvurular 18 Şubat tarihinde tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in verdiği müjdeli personel alım müjdesinin ardından adaylar alımlar başvuruları bekledi. Yoğun bilr ilgini gerçekleştiği bin kişilik personel alımı için ikinci etapta 500 kişi daha alınacak. Adaylar başvurularda ikamet şartına uygun olmaları, yaş ve eğitim şartlarına sahip olmaları ile başvuruları için kura töreni gerçekleşecek. Noter kura tarihi ise şu şekilde olacak.

HANGİ İLE NE KADAR BAŞVURU OLDU!

Kura 2 Mart tarihinde yapılacak. İŞKUR Zonguldak İl Müdürü tarafından yapılan açıklamada "Zonguldak için ayrılan 700 kişilik kontenjana 26 bin 119 kişi başvurdu. Bartın için 8 bin 41 kişi olarak belirlenirken, Karabük için bu sayı 1.610 olarak belirlenmiştir. " denildi. Ayrıca kura listesi TTK resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak. Kura daha önce belirlenen adreslerde 2 mart 2019 tarihi saat 09:00'da gerçekleşecek. Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim