1 ilde daha noter katibi alımı ilanı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep 10. Noter Adalet Baştürk için üniversitelerin 2 yıllık bilgisayar bilgisayar programcılığı ve bilgisayar teknoloji ve bölümlerden mezun olan yaş aralığında ise 22 ile 30 yaş içinde bulunan büro memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu ilana başvuru yapacak adayların İŞKUR üzerinden açıklanan iş görüşmesi için randevu almaları gerektiği açıklandı. İŞKUR sınavsız noter katibi alımı ilan numarası olan 00005600027 ile erişebilirsiniz.

İLGİLİ HABER: İŞKUR'dan Noter'e KPSS'siz Büro Memuru Alımı Yapılacak!

NOTERE BÜRO MEMURU ALIMI AÇIKLANDI!

Bugün Gaziantep Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü tarafından yeni bir ilan açıklandı. Büro memuru adayların alımında lise mezunu olmaları yeterli olacak. Gaziantep 16. Noter Gülnihal İnal için istihdam edilecek olan büro memur alımında bilgisayardan anlayan klavye yeteneği olan erkek adayların askerliğini yapmış ve lise mezunu 25 yaşını geçmeyen kişiler başvuru yapabilecekler. Bu ilan detayları ise 00005602783 numaradan erişebilecek adaylar ALO 170 hattından İŞKUR e-şube portalından İŞKUR il ve ilçelerde oluşturulan hizmet birimlerinden başvuru yapabilecekler.

KATİP MAAŞLARI ;

Noter katiplerinin görevleri nedir ne kadar maaş alırlar? Türkiye Noterler birliğine bağlı olarak görev yapan noter kanunda belirtilen yetkiler doğrultusunda araç alımı satımı sözleşme imzalama vekalet vermek resmi işlemler resmi onaylar gibi işlerde görevlendirilir. Buralarda görev yapan noter katipleri en az asgari ücret düzeyinde maaş almaktadırlar. Görevlerinin tecrübe seviyesine göre maaş hakları artmaktadır.