Ülkemizin en hızlı büyüme gösteren ve en önemli şirketlerine sahip olarak bilinen Zorlu Holding şu anda tekstil, tüketici elektroniği, beyaz eşya, bilgi teknolojileri, enerji, gayrimenkul, maden ve metalurji, turizm, savunma ve finans sektörlerinde önde gelen yurt için ve yurt dışı şirketlerine sahiptir.

Yatırımlarını ve sektör sayısını geliştirmek için uğraşan Zorlu Holding yine eksikliğin yaşanmaması için tespit edilen açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olup personel alımı ilanları Zorlu Holding tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Buna göre farklı pozisyonlara çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir, detaylar ve başvuru bilgisi nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Zorlu Holding farklı pozisyonlar için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, bazı pozisyonlar için birkaç yıllık tecrübeye sahip olmak, ekip çalışmasına yaktın olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına sahip olmak şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır, alınacak pozisyonlar nedir?

POZİSYON ve BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR?

Zorlu Holding kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nedir? Buna göre güvenlik yöneticisi, medya ilişkiler sorumlusu, gayrimenkul satış danışmanı, iş analisti, faktoring operasyon uzmanı, insan kaynakları uzmanı, genel başvuru, rekabet uyum uzmanı, engelli personel, bilgi teknolojileri finansal SAP süreç uzmanı, network sorumlusu pozisyonlarına personel alınmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların https://goo.gl/baA8r9 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BU LİNKTE

Editör: TE Bilisim