Geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ilanlara göre 235 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılmaktaydı. İlgili ilan Ziraat Bankası'nın resmi internet sayfasında yayımlanmış olup, Başvurular 21 Haziran 2018 tarihinde başlamıştı. Ancak başvurularda son güne gelindi ve henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için bir kez daha ilan hakkında detaylı bilgi vereceğiz.

İLANIN DETAYLARI:

Ziraat Bankası tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre farklı pozisyonlarda toplamda 235 kişi alınacak. Yayımlanan farklı 3 ilan için, Ziraaat Bankası, Ziraat Finanas Gurub ve Ziraat Teknoloji birimlerine alım yapacak.

Buna göre ziraat bankası İstanbulda bulunana şubelerine 100 Uzman yardımcısı alacak.

Ziraat Teknoloji birimine ise, İstanbulda 20 Yazılım Mühendisi, 10 İş analisti ve 10 Yapı Sİstem Mühendisi olmak üzere 40 personel alacak.

Bir diğer duyuruya göre ise, Ziraat Katılım Bankası farklı illere 80 ve Ziraat Prtföy Yönetim ve Ziraat Yatırım İstanbuldaki şubelerine 15 uzman yardımcısı alacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 21 Haziran 2018 tarihinde başlamışlardı. Ancak henüz başvuru yapmamış olana veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar için son şans. Başvurular en geç 09 Temmuz 2018 tarihine kadar en geç 23:59 a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresine üye olmak suretiyle yapacaklardır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Ziraat Bankası 235 personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili fakültelerinden mezun olmuş olmak.

Ayrıca adaylardan başvuru işlemi sonrasında Sınava katılacak ve sınav ücreti olarak 100 TL bir ücret talep edilecektir. Detaylara ulaşmak için ve alım ilanlarına ulaşmak için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Detayları: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/insan-kaynaklari/duyurular

Editör: TE Bilisim