Zafer Kalkınma Ajansı personel alımı gerçekleştirecek. Getiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre Zafer Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliği için farklı alanlarda kamu personeli alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona ermektedir. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar içni başvurularda son günlere gelindi. İşte detaylar.

İLANIN DETAYLARI:

Zafer Kalkınma Ajansı bünyesinde toplamda 5 kişilik boş pozisyon ile farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre 4 Uzman Personel ve 1 İç Denetçi alımı gerçekleştirecek. Zafer Kalkınma Ajansı Merkezi birimi Kütahya'da olup, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa ve Kütahya illlerinin kalkınmasında görev yapmaktadır. Bu nedenle alınacak personel adayları bu illerde görevlendirileceklerdir. Alınacak adaylar Zafer Kalkınma Ajansı tarafından sınava tabii tutulacak olup sınav sonucuna göre ise boş pozisyonlara yerleşecekleridr. Bu nedenle başvurusunu yapan adaylar Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 06 Nisan 2018 tarihinde yayımlanan duyuru ile başvuru sonuçlarına ulşabilirler. Sınava girmeye hak kazanan adaylar ise, 11 Nisan 2018 tarihi ile 13 Nisan 2018 tarihleri arasında sınava katılacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR:

Zafer Kalkınma Ajansı alımını yapacağı 5 kişilik boş pozisyon ile adaylardan, Analitik düşünebilen, Kamu haklarından mahrum bulunmayan, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmayan, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmayan, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar ve özel nitelikleri taşıan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvurular ilanın yayımlanması ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Buna göre başvurular en geç 30 Mart 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular T.C. Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği Cumhuriyet Mahallesi Öncü Sokak No:39 43020 Merkez / KÜTAHYA adresine şahsen veya posta yolu ile yapacaklardır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim