Ülkemizde faaliyetlerinde devam etmekte olan binlerce kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere her gün binlerce personel alım ilanı yayımlamaktadır. En çok rağbet gören kadrolardan bir tanesi olan şoför pozisyonu için pek çok firma resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanı yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında yüzlerce şoför alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar şoför alımı yapıyor? Şoför pozisyonuna başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler nedir?

Hangi Firmalar Alım Yapıyor

İnteraktif iş ilanları sitelerinde yayımlanmış olan şoför ilanlarına bakıldığında yüzlerce firma çok sayıda şoför alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor? Yayımlanmış olan şoför personel alım ilanlarına bakıldığında;

Sütaş
Edgemar
Compact Technology For Experience
Pak Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş.
Vekmar Elektrik Sistemleri Yatırım ve Ticaret A.Ş.
Panko Pantolon Konfeksiyon Tekstil Sanayi ve Ticar
Okan Üniversitesi Hastanesi
Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş.
Ufuk İletişim ve Turizm
PJ Gıda İşletmeleri San. Tic. Aş
Arasta Mimari Tasarım A.Ş.

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere yüzlerce farklı firma şoför alımı yapmaktadır. Kimi alım ilanlarında adayların B ehliyete kimilerinde ise adayın D ehliyete sahip olması gerekmektedir. Nitelikler, ehliyet detaylarını öğrenmek ve başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=şoför
Editör: TE Bilisim