Ülkemizin en bilinir kargo firmaları arasında yer alan ve hem yurt içi hemde yurt dışına uygun fiyat tarifesi ile taşımacılık işlemlerini sürdüren Yurtiçi Kargo Sevisi Anonim Şirketi özellikle şirketler ile yaptığı uygun fiyatlı anlaşmalar neticesinde Türkiye'nin dört bir yanına sürekli olarak kargo gönderimi gerçekleştirmektedir.

Büyüme oranını geliştiren ve başka kargo firmalarının gitmediği noktalara dahi taşımacılık işlemlerini gerçekleştirmekte olan Yurtiçi Kargo Sevisi Anonim Şirketi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlara çok sayıda eleman alımı yapıyor. Peki Yurtiçi kargo hangi pozisyonlara personel alıyor ve personel alımı detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Yurtiçi Kargo Sevisi Anonim Şirketi iş ilanları için çok sayıda eleman alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, kılık kıyafetine önem göstermek, şoför pozisyonları için ehliyet sahibi olmak, şehir içi kurye taşımacılığı için motosiklet ehliyeti sahibi olmak gibi şartlar yer almaktadır. Peki hangi pozisyonlara personel alınıyor ve adaylar başvurularını nasıl yapacak?

POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yurtiçi Kargo Sevisi Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlar için personel alıyor peki pozisyonlar nelerdir? kurye, güvenlik görevlisi, şoför, sürücü, kargo operatörü, yaya kurye, sürücü, depo elemanı, operasyonel uygulamalar yazılım uzmanı pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/okXBQA linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA