Sabancı Holding bünyesinde yer almakta olan ve en önemli firmalarından bir tanesi olarak bilinen Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte olup Türkiye'nin farklı bölgelerinde çalışmalarına, yatırımlarına arama vermeden devam etmektedir.

Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi aralıklarla ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi personel alımını kendisi hazırlayıp ilan etmekte olup ilanlar Sabancı Holding insan kaynakları ya da kariyer siteleri vasıtası ile duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş ilanları için çok  sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki detaylar nedir? Buna göre adayların meslekleri ile ilgili yeteneklere ve bilgiye sahip olmak, yoğun çalışma sistemine uygun olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar ile başvuru detayları nedir?

POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi çok sayıda personel alıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Data Mühendisi, Arge Mühendisi, Merchandiser, Elektrik Elektronik Bakım Yöneticisi, Proje Stajyeri, Makine Bakım Mühendisi ve Genel Başvuru pozisyonları için personel alımı başvuruları kabul edilmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/exwohr linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim