Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amacı ile istihdam sağlayacağını belirtti. Bu doğrultuda ilan yayımlayan Yozgat Bozok Üniversitesi farklı pozisyonlarda ve niteliklerde sözleşmeli olarak personel alacak. Adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları alınacaktır.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesine farklı kadrolarda toplamda 40 kişilik kadro ile, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapacak. Buna göre , Lise Mezunu 10 Hemşire, Lisans Mezunu 7 Hemşire, 1 Ebe ve 17 Hemşire, Ön Lisans mezunu ise, 1 Diğer Sağlık Personeli, 4 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yozgat Bozok Üniversitesi adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşuna mecburi hizmet şartı olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve alım yapılacak pozisyon ve eğitim seviyesine göre belirtilen eğitim şartını taşımaları gerekmektedir.

BAŞURULAR BAŞLADI:

Yozgat Bozok Üniversitesi ilgili ilanı 01 Mart 2019 tarihinde Resmi gazete'de yayımlaması ile birlikte başvurular başladı. Adaylara başvuru için 15 Günlük bir süre verilmekte ve adaylar başvurularını en geç 15 Mart 2019 saat 17:00 a kadar şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim