Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından ağustos ayı içerisinde yayınlanan personel alım ilanlarında adaylar farklı kadrolarda istihdam edilecek olup hali hazırda 31 iş ilanı ile ilgili kariyer sitesinde adayların başvurularını bekleyen Yeşilay’ın alım yapacağı kadrolar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Klinik Psikolog

Farklı illerde çok sayıda klinik psikolog alımı yapacak olan kurumun adaylardan istediği başvuru şartları şu şekildedir.

İlgili alanlarda yüksek lisans derecesine sahip olmak şartıyla lisans mezuniyeti Psikoloji ya da Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik olmak, en az 3 yıl Psikoterapi ve tercihen bağımlılıklar üzerine yöntem, teknik ve teknolojilere hakim olmak, İyi derecede İngilizce bilmek, Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimleri almak, iletişimi kuvvetli olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, deyime sahip olmak şartları yer almaktadır.

Hakla İlişkiler Uzmanı

Farklı birçok ilde gerçekleştirilecek olan halkla ilişkiler uzmanı kadrosu için ise adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında Üniversitelerin Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Sekreterlik veya ilgili bölümlerinden mezun,Benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli,Diksiyonu düzgün, prezantabl ve güler yüzlü,Etkin iletişim, planlama ve organizasyon becerilerine sahip,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak şartları bulunmaktadır.

Sosyal Hizmet Uzmanı

Birden faza ilde gerçekleştirilecek olan sosyal hizmet uzmanı kadrosu için adayların 4 yıllık sosyal hizmet bölümlerinden mezun olmak, benzer pozisyonda 3 yıl deneyimli, branşına ilişkin gelişmeleri takip eden, MS Office programlarına hakim, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Uluslararası Politikalar ve Savunuculuk Uzmanı

İlgili pozisyon için alımlarda adayların Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Hukuk vb. lisans mezunu,Tercihen yüksek lisans derecesine sahip, En az 3 yıl tecrübeye sahip, İleri düzeyde İngilizcesi olan, tercihen ikinci yabancı dili (Fransızca, İspanyolca, Arapça) olan, Bağımlılık konusunda yeterli bilgiye sahip, rapor ve mevzuat araştırması yapabilen, İngilizce dokümanlarla çalışma becerisine sahip olan, Seyahat engeli bulunmayan, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen olmak şartları aranmaktadır.

İlgili ilanlar için: https://bit.ly/2ytPn3h