Türkiye'nin yerli otomobil girişimi projesi TOGG, 2019 Aralık ayında muhteşem bir türün bir organizasyon ile açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirildi. Kocaeli ilinde fabrikasının yapım çalışmaları devam ederken TOGG ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Türkiye'nin otomobili girişim grubu CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş tarafından gerçekleştirilen projenin yönetim kurulu başkanlığına Rıfat Hisarcıklıoğlu sürdürüyor. Türkiye'nin önemli iş alanlarında yönetim kurulu üyesinin bulunduğu proje için Gemlik’te ki üretim tesislerine ismini bırakarak tarihe iz bırakmak isteyenler için bir internet sitesi açıldı ve katılımcılar buradan girdikleri isim ve soy isim bilgilerini sosyal medya üzerinden paylaşabilecekleri etiket ile gerçekleştirilecek etkinlik isimleri Gemlik'teki üretim merkezinde saklanacak.

AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Diğer bir gelişme ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından Bursa Gemlik'te tahsis edilen aracın arazinin inşaatı 18 Temmuz 2020 tarihinde başlayacağı açıklandı. Açılış töreni Başkan Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

TOGG PERSONEL ALIMI;

Endüstriyel mekanik ya da ilgili Mühendislik bölümlerinden mezun olan adaylara yönelik olarak genel başvurular resmi internet sitesinden devam ediyor.

TOGG'da çalışmak için ilanlara online olarak başvuru yapabilrisiniz. Genel başvuruya ulaşmak için adresi ziyaret ediniz. https://www.togg.com.tr/content/bize-katil

Kariyer portalları üzerinden de 4 farklı ilan açıklandı Bu ilanlardan bir tanesi maliyet muhasebesi kadrosundaki alımlardan oluşmaktadır.

BAŞVURU ŞARTI; Adayların iktisat maliye muhasebe bölümlerinden mezun olmaları istendi. Tercihen alanında yüksek lisans yapmış olmaları üretim yapan firmalar maliyet muhasebesini tutmaları konusunda 10 - 15 yıl arasında tecrübeli olmaları, İleri derecede İngilizce bilgisine bulunması Office programlarına hakim sap uygulamalarına hakim olmaları istenilmektedir. Diğer kadrolardaki alımlarda aşağıdaki link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. https://bit.ly/2Zyz4NI adresi üzerinden başvuruları gerçekleştirebilirsiniz.

Maliyet Muhasebesi, Product Management, IT Application Specialist, Marketing Communication kadrolarındaki ilanlarad Koca ilinde istihdamlar sağlanacak. Son başvuru tarihi 20 Temmuz 2020 olarak açıklandı.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim