Türkiye'nin yerli otomobili TOGG 4000 kişilik ve farklı Kadroda personel alımı başvuruları nasıl yapılacak.İş başvuru formu!

27 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen muhteşem bir etkinlik ile Türkiye'nin yerli otomobili fabrikası kurulum aşamasına geçti. Geçtiğimiz günlerde temel atma törenlerinin tamamlanmasının ardından, TOGG personel alımı ilanlarını hızlandırmaya başladı. Türkiye'nin otomobili girişim grubu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? 4000 kişilik açıklanacak kadro iş başvurusu detaylarını ve açıklanan ilanların başvuru şartlarını ayrıntılı olarak aktarıyoruz.

Türkiye'nin sabırsızlıkla beklediği yerli otomobil girişimi için çok sayıda personel istihdamı da beraberinde gelecek. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde fabrikanın inşası başladı. Beraberinde de iş başvuruları da artmaya başladı. TOGG personel alımında herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. Genel başvuru yapacak adaylar için yeni bir ekran açıldı. Adaylar web sitesi üzerinden Online olarak işe başvuru sürecini yapabilecekler. 

TOG İŞ BAŞVURU FORMU;

TOGG fabrikasına iş başvurusu nasıl yapılır? Türkiye'nin otomobili girişim grubunun açmış olduğu bir ekran üzerinden genel başvurular başladı. Ekibimize katılın bölüm üzerinden açıklanan genel başvuruda adayların üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun olmaları, işletme insan kaynakları gibi lisans derecesinde sahip olmaları, otomobil sektörünün üretim tedarik zinciri ve satın alma konusunda deneyimli olmaları, öz motivasyona sahip olmaları, iyi derecede İngilizce yazılı ve sözlü becerisine sahip olmaları, yurtdışında ve küresel ekiple beraber çalışabilme şartına sahip olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK? Açıklanan genel başvuru ilanına başvuru yapmak isteyen adayların https://www.togg.com.tr/PositionApply adresi üzerinden Kişisel bilgiler bölümünü iletişim bilgilerini eğitim bilgilerini iş tecrübelerini girişini sağlamaları ve ardından gönder butonuna basmanız yeterli olacaktır

Kariyer Portalı üzerinden açıklanan ilanlarda ise 4 farklı kadroda istihdamlar gerçekleştirilecek. Bu kadrolar; Yapı mühendisliği, Maliyet Muhasebesi, ürün yönetimi, bilgi teknolojileri uzmanlığı alanda olacaklardır. Kocaeli'ndeki fabrikada görevlendirilecek olan kadroların başvuru şartlarında 5 yıldan fazla deneyim sahibi olarak üniversitelerin Otomotiv, imalat, havacılık bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Maliyet Muhasebesi alanında en az 10 yıl tecrübe istenmektedir. Bu alanda iktisat işletme muhasebe bölümü mezunlar başvuru yapabileceklerdir. İngilizce bilgisinin ileri derecede olması, oficce programlarına hakim, güçlü analiz problem çözme yeteneğine sahip olmak başvuru şartları arasında  istenmektedir.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Makine mühendisliği, Endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olan adayların ürün yönetimi alanında 7 yıl tecrübe sahibi olması gerekmektedir. Bilgi teknolojisi alanında başvuru yapacak adaylar için bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. İyi derecede İngilizce bilmek, iş tecrübesine sahip olmak şartı aranmaktadır. bu ilanlara başvuru yapmak için https://www.kariyer.net/firma-profil/turkiye-nin-otomobili-girisim-grubu-sanayi-ve-tica-201193-230593 adresinden ilan detaylarını öğrenebileceklerdir. Bu alımlarda adaylar İstanbul ile Kocaeli ilinde görevlendirilecekler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim