Yemeksepeti.com marka adıyla Türkiye'nin en büyük yemek sipariş sitesinde çok sayıda personel istihdamı sağlanıyor. Satış pazarlama, bilgi işlem, yönetim ve operasyon alanlarındaki personeller genellikle işletme, bilgisayar ve teknolojisi programlama, bilgisayar mühendisi, iktisat ve diğer bölüm mezunlarından oluşuyor. İlk sahibi ve daha sonra satışı gerçekleştirilen Yemeksepeti sitesinin Ceo'su Nevzat Aydın 2020 yılında 3 bin personel alımı yapacak.

Şirketin 2020 yılı hedefleri açıklandı. Buna göre Daha önceki personel sayısı 610 olarak açıklanan firmanın 2.800 yeni personel alımına gideceği belirtildi. Diğer yandan Banabi bünyesinde devam eden işletmenin personel alımlarını da eğlenceli hale getirdi. 48 açık iş ilanı bulunan firmanın yeni açıkladığı depo görevlisi alımında hızlı düşünüp fıstık gibi karar veren personel alımı yapacak;

HIZLI DÜŞÜK, FISTIK GİBİ KARAR VER;

Ankara ilinde ve İstanbul Depo sorumlusu kadrosunda yeni alımlar yapılacak. Başvuru yapacak adayların eğitim hayatını lise diplomasıyla yemiş olması istenebilmekte. İnsan ilişkilerinde ve becerilerde parmak ısırtması hızlı düşünüp fıstık gibi karar vermesi, office programlarını menüsünde bulundurması, ana yemek olarak stok takibi sunabilmesi, vardiyalı çalışmaya uygun olması istenilmektedir.

YEMEK SEPETİ İLANLARI;

Firmanın açıkladığı diğer ilanlar ise şu şekilde;

Koordinasyon operatörü, mağaza müdürü, satın alma asistanı, kiralama uzmanı, depo sorumlusu, tedarik zinciri, motorlu kurye, avukat, proje tele satış uzmanı, sözleşmeli destek uzmanı alımları yapacak. Çorum il yöneticisi tele satış yöneticisi, finansal raporlama uzmanı, eğitim uzmanı, teknik destek sorumlusu, bilgi güvenliği uzmanı, kurye süpervizyörü, çağrı merkezi yöneticisi gibi kadrolarda personel alımları devam ediyor. Tüm bu ilanlara erişmek için adresi üzerinden ilanlara erişebilirsiniz.

ilanlara erişmek için: http://bit.ly/36aAoqa