Yemek sepeti Sitesi Ceo'su Nevzat Tarhan 2001 yılında kurduğu şirketi büyük bir değer katarak 2015 yılında Dalivery Hero bünyesine katılmasını sağladı. Kıbrıs ve ülke genelinde 69 ilde faaliyet sürdüren firmanın online yemek siparişlerinde birinci sırada yer alarak 25 bin restoran ile 12 milyon kayıtlı kullanıcısı ile günlük 450 bin sipariş almayı başardı.

2019 yılında çalışan sayısını 619 olarak açıklayan firma Şuanda 2800 personeli ile hizmet vermeye devam ediyor. 2020 yılındaki hedeflerinde ise 3 bin yeni personel alımı daha yapılacak.

61 YENİ İLAN;

İstanbul, Trabzon, Çanakkale, Bursa, Elazığ, Ankara, İzmir illerindeki departmanlarda görevlendirilecek olan personellerin; motor kurye, stok kontrol uzmanı, yemek sepeti elektronik iletişim uzmanı, Mağaza müdürü, engelli personel alımı, yazılım test uzmanı, kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, muhasebe görevlisi, depo sorumlusu, bölge yöneticisi, ara yüz geliştirme uzmanı, satın alma uzmanı, insan kaynakları uzmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, dönemsel motorlu kurye, mağaza müdürü kadrolarında istihdamlar yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK!

Başvurular Kariyer portalları üzerinden yapılacak. Adayların. 18 yaşını doldurmuş olması, en az ilköğretim, lise ve başvuru yapılacak olan kadrolardaki mezuniyet seviyesine sahip olması gerekmektedir. Kariyer partalındaki ilanlara erişmek için https://bit.ly/2LDD0oK adresini ziyaret edebilirsiniz.

YIL SONUNA KADAR İSTİHDAMLAR DEVAM EDECEK;

Yemek Sepeti Ceosu Nevzat Tarhan Ekonomist dergisine yaptığı açıklamalarda alımların 2020 yıl sonuna kadar devam edeceği müjdesini verdi

Editör: TE Bilisim