Yemeksepeti Ceo’su Nevzat Aydın önemli açıklamalar yaptı.  11 Mart ayından itibaren 1000 kişilik alım istihdamı oluşturduklarını açıklayan Yemeksepeti online sipariş uygulaması Yeni personel alımı yapılacağını da müjdesini açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda Almanya firması olan Delivery Hero'ya 589 milyon dolara rekor bir satış ile Türkiye'nin en büyük online girişim platformlarından bir tanesi olmayı başaran Yemeksepeti Türkiye genelindeki farklı illerde ve ilçelerde personel kadrolarının hızla arttırmaya devam ediyor. Dünya genelinde pandemi olarak ilan edilen coronavirus Türkiye'de görüldü tarih olan 11 Mart tarihinden itibaren 2 aylık dönemde 1000 kişilik personel alımı yaptıklarını ifade ederek; Yeni dönemde personel istihdamının daha da artacağını açıkladı. Ekonomist dergisine konuşan Aydın röportajın tamamını dergiden bulabilirsiniz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Yemeksepeti'nin kariyer Portalı üzerinden 28 Mayıs tarihi itibariyle açıkladığı 66 kadroda eleman alımı ilanı bulunuyor. Başvurularda; lise mezunu, Önlisans ve Lisans mezunu olmak. Tecrübe şartı olmadan Yüzlerce sayıda başvuru gerçekleştirilecek. Motorlu kurye, filo uzmanı, kiralama uzmanı, Sistem analisti, kiralama uzmanı, yazılım test uzmanı, proje satış uzman yardımcısı, kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, il yöneticisi, uyum uzman yardımcı, maliyet uzmanı, Van il yöneticisi, satın alma uzmanı motorlu kurye insan kaynakları uzmanı, inşaat teknikeri, depo sorumlusu, kadrolarında alımı için ilanlara başvurular devam ediyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru genel şartlarında; adayların En az 18 yaşını doldurmuş olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları, tecrübe şartlarını taşımaları, ikamet yaş şartlarını taşımaları, en az ortaöğretim mezunu olmak, kadronun gerektirdiği sertifikaları sahip olmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA