Anadolu'nun ilk sünger fabrikası olarak kurulan ve 1976 yılından bu yana hizmet vermekte olan özellikle 1993 yılında üretimine geçtiği yataklı kanepe ve koltuk takımı ile büyük bir çıkış yakalayan Yataş Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte ve büyüme oranını geliştirmektedir.

Açık olduğu pozisyonlar için personel alımlarını gerçekleştirmekte olan Yataş Anonim Şirketi yeni personel ilanı yayımlamaya devam etmektedir. Buna göre kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Yataş Anonim Şirketinin çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlara personel alınacak ve başvurular nasıl yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Yataş Anonim Şirketi iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, pozisyonlar için aranıyorsa sertifikalara sahip olmak gibi şartlara adayların sahip olması gerekiyor. Peki pozisyonlar nelerdir ve adaylar nasıl başvuru yapacak?

POZİSYONLAR NEDİR ve NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yataş Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nedir? Buna göre çağrı merkezi müşteri temsilcisi, engelli personel, ürün yönetim uzmanı, satış temsilcisi, poliüretan sünger grubu üretim mühendisi, mağaza müdür yardımcısı, depo lojistik uzmanı, desen tasarımcısı, kalite kontrol mühendisi, perakende mağazacılık satış grup yöneticisi, ar-ge mühendisi - döşemeli mobilya grubu, veri analiz uzmanı, iç denetçi, bilgi teknolojileri denetçisi gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Başvurularını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/f3bPX3 linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını da gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim