Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi ihtiyaçlar doğrultusunda açık pozisyonların kapatılması için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna genel olarak interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından ilan edilen ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 70'e yakın açık pozisyon için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlara personel alınacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 70'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından ilan edilmiş olan 70'e yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Corporate Segment Senior Associate Manager
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi RED- (Engelli)
Long Term Intern (6months) - Sales / Terminal
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Engelli)
Marketing Manager – Residential Segmen
Marketing Snr.Assc. Manager-HVC Segment

BAŞVURULAR

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Vodafone personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek müracaatlarını internet üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/oX9Km9
DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
TURKCELL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ