Ülkemizin internet ve operatör firmaları arasında yer almakta olan Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi Türkiye'nin dört bir yanına yatırımlarını gerçekleştirmekte ve müşteri potansiyelini geliştirebilmek için yeni kampanyalar sürdürmektedir.

Büyüme oranını geliştirdiği gibi açık olan pozisyonlar tespit edildiği gibi nitelikler belirlenmekte ve başvuruların alınması için kariyer sitelerine gönderilmektedir. Kariyer sitelerine gönderilen ilanlara bakıldığında Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketinin çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve personel alımı detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Adayların pozisyonlara göre asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, sorumluluk sahibi olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, iletişim becerileri güçlü olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Buna göre Teknik Destek Uzmanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Engelli, Teknik Destek Ajansı, Operatör İlişkileri Stajyeri, Ücretlendirme Müdür Yardımcısı, Müşteri Hizmetleri Planlama ve İzleme Kıdemli Personel, Pazarlama-Sadakat Stajyer, Finansal Karar Destek İcra Ağı, Partner Managament Kıdemli Uzmanı, Takım Koordinatörü, SCM Yönetici Teknolojisi ve Ağ Malzemesi ve Sunumu, BT Operasyon Uzmanı, Soruşturma Yöneticisi, Fatura Hizmetleri Operasyonları Kıdemli Uzmanı vb. gibi ozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre adayların https://goo.gl/yasGaQ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim