Vatan Bilgisayar personel alımı için ilanı yayınladı. İlana göre Türkiye genelinde değişen pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Teknoloji devlerinden olan Vatan Bilgisayar’ın pek çok şubesi bulunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve teknoloji severleri talep ettikleri ürünler ile kavuşturan Vatan Bilgisayar personel açığının kapatılması amacı ile ilan yayınlandı.

Vatan Bilgisayar ailesinin bir ferdi olmak elbette ki bir ayrıcalıktır. 20 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerine verdiği değer tartışılmaz. Ancak personel de firma için bir o kadar kıymetli. Verilen oryantasyon eğitimleri ile adaptasyon sağlanırken çalışanlara daha iyi çalışma koşullarının sunulması için de çalışmalar yapılıyor.

Yayınlanan 73 adet açık iş ilanına başvuru yaparak siz de Vatan Bilgisayar ailesine katılabilirsiniz. Türkiye geneli ve şube müdürlüklerine Vatan Bilgisayar personel alımı yapılacak kadrolar aşağıdaki gibidir;

  • Depo elemanı
  • Genel personel

  • Satış elemanı

  • Teknik servis personeli

  • Kasiyer

  • Sevkiyat personeli

  • Temizlik personeli

Vatan Bilgisayar insan kaynakları üzerinden açık kadrolar ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Kadrolara göre adaylarda aranacak özellikler de değişiklik göstermektedir. Kampanyaları ve sattığı ürün kalitesi ile dikkat çeken teknoloji devlerinden olan Vatan Bilgisayar firmasının insan kaynakları birimi başvurunuzu inceleyecek ve şartları taşıyor olmanız halinde iş görüşmesine çağırılacaksınız. Bu sektörde kariyer hedefi olan ve pozisyonlar için aranan kriterlere sahip olan adayların internet üzerinden dolduracakları form ya da şubeler aracılığı ile bizzat başvurularını yapmaları gerekiyor.

Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/vatan-bilgisayar-san-tic-a-s-8643-33521

Editör: TE Bilisim