Türkiye’de kadın giyim sektörü üzerinden faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye genelinde 4 binden fazla personeli bulunan Penti 18 ilde yeni personel istihdamı yapacağını ilan etti. Kadın istihdam oranı da yüzde 90’dan fazla olan firma, önemli bir istihdam hamlesi ile yeni personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kariyer sitesinde yer alan alıma başvuru detayları aşağıda yer almaktadır.

Mağaza Sorumlusu

Firmanın Antalya’daki mağazalarında istihdam edilmek üzere mağaza sorumlusu alımı yapacak olan firmanın adaylardan istediği başvuru şartları arasında en az 2 yıl tecrübeye sahip olma, en az lise mezunu olma, lider olmak isteyen, perakendecilik alanında çalışmak isteyenler başvuru yapabilmektedir.

Satış Danışmanı

İlgili pozisyon için en az lise mezunu olma, en çok 10 yıl tecrübe sahibi olma, mağaza içi operasyonu ve satışı bir arada yürütebilecek bireylerin başvurularına açıktır.

Mağaza Müdür Yardımcısı

İlgili pozisyon için en az lise mezunu olma, mağazacılık sektöründe en az 2 yılı müdür yardımcısı olarak görev yapmış olmak, moda ve trendlere ilgi duymak şartları yer almaktadır.

Bakım Teknikeri

Çorlu fabrikasında görevlendirilmek üzere bakım teknikeri alımı yapılacak olup en az meslek Yüksek Okulu veya Meslek Lisesi mezunu olma, Mekanik ya da Elektrik Bakım konularında en az 1 yıl tecrübeli,Askerliğini yapmış, Çorlu'da ikamet eden, Vardiyalı düzende çalışabilecek kişilerin başvurularına açıktır.

İlgili pozisyonlara başvurmak ve diğer ilanlara ulaşmak için: http://bit.ly/34mxI8l

Editör: TE Bilisim