Mayısın üçüncü haftasına girdiğimiz günlerde birçok kurum tarafından personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda özel üniversiteler de farklı kadro ve pozisyonlarda eksik personel ihtiyacını karşılamak üzere ilan yayınlamış olup lise mezunu adaylar arasından alım yapacak olan üniversiteler, kadrolar ve detaylar şu şekilde.

Koç Üniversitesi Güvenlik Görevlisi

Üniversite tarafından Mesleğinde profesyonelliği hedefleyen,Ekip çalışmasının önemine inanan,En az Lise mezunu,İletişimi kuvvetli,Dinamik,En az 1 yıl deneyimli,5188 Sayılı yasa kapsamında Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan adaylar arasından güvenlik görevlisi alınacaktır.

İlgili ilan için: https://bit.ly/2Tj6qgc

Koç Üniversitesi Eczane Teknisyeni

İlgili kadro için En az lise mezunu, tercihen önlisans (Eczane Hizmetleri) veya Lisans (Kimya Bölümü) mezunu, İyi derece ilaç bilgisi olan, tercihen en az 1 yıl Hastanede ve/veya Eczane’de çalışma tecrübesi olan,MS Office uygulamalarına hakim,İletişim ve planlama becerileri gelişmiş,Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek olan adaylar başvuru yapabilecektir.

İlgili ilan için: https://bit.ly/36aNXaV

Özyeğin Üniversitesi Mekatronik Teknisyeni

Üniversite tarafından yapılan alımda eslek Lisesi ve /veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik,Mekatronik Bölümlerinden mezun,Benzer bir pozisyonda 2-5 yıl tecrübesi olan,Montaj, Bakım- Onarım ve İşletme konularında tecrübeli,Ekipmanların bakım ve onarımı , arıza bulma ve çözme konularında deneyimli,Atölye çalışmalarına hakim, esnek çalışma saatleri ile uyumlu çalışacak,B sınıfı ehliyeti olan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olanlar arasından teknisyen alımı yapılacaktır.

İlgili ilan için: https://bit.ly/3e4JRE5

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hasta Bakıcı

Üniversite hasta bakıcı kadrosu için Tercihen lise mezunu,Sağlık sektöründe deneyimli,İletişimi iyi, güler yüzlü ve motivasyonu yüksek,Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini işinin her aşamasında ön planda tutabilecek,Ekip çalışmasına yatkın,Avrupa yakasında oturan,Vardiyalı çalışabilecek olma şartlarını sağlayan adayların başvurularını kabul edecektir.

İlan için: https://bit.ly/3dVTkgI

Editör: TE Bilisim