Türkiye’de faaliyet gösteren üniversitelerden birçoğu vakıf üniversitesi olup bu üniversitelerin idari ve teknik personelleri üniversite tarafından yapılan alımlar ile istihdam edilmektedir. Buna göre kariyer portalında yayınlanan ilanlarda 1 vakıf üniversitesinde 3 farklı pozisyonda görevli personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır. Alım şartları şu şekildedir.

İstanbul Medipol Üniversitesi

Üniversite tarafından Yardımcı Sağlık Personeli alımı yapılacak olup adayların En az ilkokul mezunu,Ameliyathane yardımcı sağlık personeli / hasta bakımı pozisyonunda en az 1 yıl deneyimli,Vardiyalı sistemde çalışabilecek,Kişisel bakımına özen gösteren,Hastaların kişisel bakımıyla ilgilenecekEkip çalışmasına uyumlu adaylar alınacaktır.

İlana ulaşmak için: http://tiny.cc/jte7jz

Kurum ayrıca Temizlik Görevlisi alımı da yapacak olup bu kadroya başvurmak isteyen adayların Genel hijyen ve Temizlik kurallarına uyum sağlayabilecek,Detaylara önem veren, dikkatli ve düzenli,Sorumluluk bilinci gelişmiş,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,40 yaşını aşmamış,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlgili ilana ulaşmak ve başvuru yapmak için: http://tiny.cc/hve7jz

Üniversitenin hastane kurumunda çalışmak üzere de Otopark Görevlisi / Vale alımı yapılacak olup Vardiyalı çalışabilecek, Ekip çalışmasına uyumlu, İletişim yeteneği kuvvetli, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Esnek çalışma saatlerine uyumlu,Askerlik hizmetini tamamlamış, Vale/Şoförlük deneyimi olan adayların başvuruları alınacaktır.

İlgili ilana ulaşmak ve online başvuru yapmak için: http://tiny.cc/uxe7jz adresinden erişim sağlamak mümkündür.