Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesi uyarında istihdam edilmek üzere Büro personeli Alımı ve Destek Personeli Alımı yapılacak. Başvuruların 6 Eylül 2021 tarihi ile başlamasının ardından artık 15 Eylül 2021 tarihi ile sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler kapsamında başvuru yapabilecekler.

KADRO DAĞILIMI:

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı 4 kişilik boş kadro ile 3 Büro Personeli ve 1 Destek Personeli alımı yapacak. Bu yönde, 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

ÜAK personel alımı başvuruları için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca 2020 yılında yapılan KPSS'den lise için P94, Ön lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Erkeklerde askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlk soruştırması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÜAK başvuruları 15 Eylül 2021 tarihi ile sona erecek. Başvuru değerlendirmesi KPSS Puanı sırasına göre yapılacaktır. Her kadronun 4 (dört) katı kadar yedek aday belirlenecektir.

Başvuru sonuçları ise kurum tarafından Asıl ve Yedek aday listesi olarak ilanın bitiminden sonra 5 gün içerisinde açıklanacaktır.

Editör: TE Bilisim