Başvurular için son tarih 30 Temmuz olan 91 adet büro memurluğu ve personel alımları Yüzüncü yıl üniversitesi hastanesi tarafından duyuruldu. Başvuru için 30 temmuza kadar zamanı olan adaylardan başvurularını en kısa süre de gerekli evraklar ile birlikte iletmeleri istenilmektedir.

Başvuru yapacak olan adaylara verilecek olan tabloya göre mezun oldukları eğitim durumlarına lise, Ön lisans ve ya da lisans mezunu olmalarına göre başvuru şartları dahilin de yapmaları gerekmektedir. Üniversite rekorunun yapmış olduğu açıklamalara göre sözleşmeli personel alımları devam edecek .4/B kapsamın da alınacak olan sözleşmeli personel alım detayları haberimiz de .

Başvuru Nereye ve Nasıl Yapılmalıdır?

Başvuru yapacak olan adaylar Van Yüzüncü yıl üniversitesine istenilen evrakları posta yoluyla göndermeyecek eğer gönderi olsa dahi kabul edilmeyecek. Başvurular için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapılmalıdır. Evraklar ise Kurumun internet adresin de bulunmak da olan form eksiksiz şekilde doldurulmalı ve diğer zorunlu belgeler de hazırlanmış bulunmalıdır.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi www.yyu.edu.tr internet adresinden başvuru süreleri ila beraber sonuçları açıklanacaktır. Bu bölüm üzerinden takibi yapmaya devam edebilirsiniz. On beş gün içerisin de konuyla alakalı açıklamalar siteden yapılmaktadır. Başvuru da bulunan adayların ise yedekleri hazır da bekletiliyor olacaktır.

Başvuru Yapacak Olan Personel Adaylarından Beklenmektedir Olan Belgeler

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi sözleşmeli personel alımı için istemiş olduğu ve açıkladığı belgeler şu şekildedir:

Adli sicil kaydı alınmış ve temiz olmalıdır. E-devlet üzerinden adaylar kendi şifreleri ile giriş yaparak bunu almalıdır.

E devletten öğrenim belgesi de alınabilir.

KPSS (B) grubu için 2020 yılı sınav sonuç belgesi çıktısı alınmalıdır.

Hazırlanan sınav sonuç belgesinin ÖSYM kayıtlarıyla aynı olması gerekmektedir.

Kurs belgelerinin aslı gibidir yazılı olanları veya doğrudan asılları olması gerekiyor.

Sosyal güvenlik kurumundan hizmet döküm cetveli olmalıdır.

Erkek adaylar için askerlikle alakalı herhangi bir bağın kalmadığına dair resmi bir evrak istenilmektedir.

KPSS sonuç belgesi, öğrenim belgesi, deneyim belgesi ve devamın da ise kurs belgesi hazırlanmalıdır.

Editör: TE Bilisim