Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT)'nin uzun süredir ne zaman personel alımı yapacağı merak ile adaylar tarafından beklenmekteydi. En son alımının sözleşmeli statüsünde Mayıs 2016'da gerçekleştiren PTT o günden sonra yeni bir personel alım ilanı yayımlanmamıştı. Sosyal medya aracılığı ile sürekli olarak artan PTT personel alımı yapacak mı haberlerinin artması üzerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan sonunda beklenen duyuruyu yaptı ve PTT'nin personel alımının müjdeledi.

2 bin 500 Personel Alınacak

Posta ve Telgraf Teşkilatının nezaman personel alımı yapacağına ilişkin meraklı gözler ile açıklama yapılması beklenirken müjdeli haberi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan verdi. Son dakika açıklaması ile duyuru yapan Ahmet Arslan PTT'nin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 2 bin 500 kontejanlık personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve alım tarihi ne zaman?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin toplam 2 bin 500 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Ancak henüz alımların ne zaman yapılacağı ve hangi kadro için personel alınacağı belirtilmedi. Fakat PTT'nin personel alımı yapıp yapmayacağı büyük merak ile bekleniyordu ve Bakan Ahmet Arslan PTT'nin personel alımı yapacağını müjdelemesi ile adaylar sevindi. Yakın zamanda PTT'nin ne zaman personel alımı yapacağı ve 2 bin 500 kişilik kadronun hangi pozisyonlar için yapılacağı öğrenilecektir.
Editör: TE Bilisim