Ülkemizin son günlerde izlenme konusunda raiting rekorları kırmakta olan TV 8 televizyon kanalı eğlenceli programları ile sıklıkla karşımıza çıkmakta olup Acun Medya ekibi tarafından yeni uygulamalar ile izleyicilerin beğenisi kazanılmaya devam etmektedir.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu iki televizyon kanalından bir tanesi olarak bilinen TV 8 2018 yılında da yayımlayacağı iş ilanları için personel alımları gerçekleştirecektir. Sizlere TV 8 iş ilanları 2018 haberini hazırladık ve TV 8 bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız sizlerde CV başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Peki detaylar nelerdir?

CV BAŞVURULARINIZI GÖNDERİN!

TV 8 ve Acun Medya ekibi aralıklarla ilgili pozisyonlar için iş ilanları hazırlamakta ve yayımlamaktadır. Örneğin geçtiğimiz aylarda TV 8 ve Acun Medya editör, metin yazarı, finans, satınalma, prodüksiyon, ses operatörü, montaj operatörü, kameran vb. gibi pozisyonlar için yayımladığı iş ilanları için personel alımı gerçekleştirmişti.

Şu anda TV 8 iş ilanı yayımlamak yerine CV başvuruları kabul etmeye devam ediyor. İhtiyaçlara göre 2018 yılında da iş ilanları yayımlanacak olup eğer sizlerde TV 8 bünyesinde görev yapmak istiyorsanız CV başvurularınızı gerçekleştirebilir ve ilgili pozisyonlarda müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Peki TV 8'e iş başvurusu nasıl yapılır? Buna göre iş başvurularınızı (https://www.tv8.com.tr/sayfa-insan-kaynaklari) linkini kopyalayarak tarayıcı url'nize yapıştırın ve gittiğiniz sayfada ki e-posta adresine öz geçmiş formlarınızı gönderiniz.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULATABİLİRSİNİZ