TÜVTÜRK çok sayıda personel alımı ilanı yayımlandı. TÜVTÜRK araç ve muayene istasyonlarında görev almak üzere farklı unvanlarda eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan adaylar alınacak. Bilindiği gibi araç muayenede Türkiye genelinde tek yetkili firma olan Tüvtürk'ün 200'ün üzerinde istasyonu bulunuyor. Bu istasyonlarda çalışan 3 binden fazla personel bulunuyor.  Doğuş Otomotiv ile  TÜV SÜD Grubu kuruluşunun araç muayene istasyonlarında çık fazla sayıda personel ihtiyacı bulunuyor. Alım yapılacak olan unvanlar hangileri?

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Satın alma ve Süreç Denetim Yönetmeni, Muhasebe yetkilisi, Kalibrasyon Teknisyeni, Araç Muayene teknisyeni, İstasyon amir yardımcısı, Egzoz Emisyon teknisyeni, Müşteri Kabul Görevlisi pozisyonlarında alım yapılacak. Adaylar İstanbul Asya ve Avrupa yakası, Zonguldak, Yalova Kayseri, Eskişehir Ardahan illerinde görev alacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yeni yayımlanan ilanlara göre muhasebe yetkilisi alımlarında adayların Üniversitelerin İktisat işletme ve Maliye bölümlerinden mezun olmaları, Muhasebe alanında en az 3 yıl tecrübeli olmaları, Office uygulamalarında iyi derece kullanabilen, ekip çalışmasına yatkın adaylar 26 Mart tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Satın alma ve Süreç Denetim Yönetmeni başvurularında ise adaylar Endüstri Mühendisliği, İşletme, İstatistik, Ekonometri bölümlerinden mezun olmalı istenilmektedir. Tecrübe şartında ise en az 4 yıl tecrübeli olmaları istenilmektedir. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TÜVTÜRK personel alım başvuru yapmak isteyen adayların kariyer internet sitesi üzerinde başvuru yapabilecekler. Adayların başvuru yapacakları pozisyon şartlarını taşımaları ve son başvuru tarihinden önce başvuruları tamamlamaları istenilmektedir.

TÜVTÜRK personel alımı başvurusu yapmak için goo.gl/f7BxgB bağlantısını kopyalarak tarayıcınıza yapıştırabilir ve ilana ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim