Ülkemizin dört bir yanında şubeleri bulunan ve araçların muayenelerini gerçekleştirmekte olan TÜVTÜRK çok sayıda memur, tekniker ve teknisyen personeli çalıştırmakta olup pek çok bölgenin il ve ilçe merkezlerinde araç muayene istasyonları bulunmaktadır.

Araç muayene istasyonları aracılığı ile taşıtların trafiğe çıkıp çıkamayacaklarını belirtmekte olan TÜVTÜRK açık olan pozisyonlar için memur ve personel alımları da gerçekleştirmekte olup kamuoyuna kariyer siteleri vasıtası ile duyurularını gerçekleştirmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar ve diğer detaylar nedir?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında görev yapmak üzere çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre pozisyonlara göre değişen asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, bazı pozisyonlar için tecrübe sahibi olmak, yoğun şekilde çalışabilir olmak, seyahat engeli olmamak, iletişim becerileri güçlü olmak şartları aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

TÜVTÜRK araç muayene istasyonları için çok sayıda memur ve personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Buna göre denetçi, bakım onarım teknisyeni, stratejik destek araç muayene teknisyeni, satınalma ve süreç denetim yardımcısı, muhasebe yetkilisi, kalibrasyon teknisyeni, egzoz emisyon teknisyeni, istasyon amir yardımcısı, müşteri kabul görevlisi, kafe servis görevlisi pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların müracaatlarını gerçekleştirebilmek için https://goo.gl/wRMF6g linkini kopyalaması ve tarayıcıların url bölümüne yapıştırarak ilgili pozisyonlar için başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim