TTK Taşra Teşkilatının Üretim ve Elektro Mekanik İşletme Müdürlüklerinin Mekanize Kazı Projelerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli mühendis alımı yapılacak olup adayların ilanda yer alan birtakım şartları sağlaması gerekmektedir. Mühendis alımı yapacak olup bir diğer kurum da TÜVASAŞ olup bu kurumda da milli tren projesinde istihdam edilmez üzere mühendis alımı yapılacaktır. Göç İdaresi de yayınladığı ilanda sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı.

TÜVASAŞ Başvuru Şartları

İlgili ilan için başvuru şartları arasında 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7’nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,yükseköğretim kurumlarının Makine Mühendisliği (kodu:4639), Elektrik-Elektronik Mühendisliği (kodu:4611), Endüstri Mühendisliği (kodu:4703), Metalurji-Malzeme Mühendisliği (kodu:4691), Yazılım Mühendisliği (kodu:4533), Bilgisayar Mühendisliği (kodu:4531) bölümlerinden mezun olmak,2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak, son başvuru tarihi itibariyle, son 5 yıl içerisinde YDS ve E-YDS sınavından en az C seviyesinde İngilizce bildiğine ilişkin belge sahip olmak.

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/tuvasas-milli-tren-projesi-icin-2018-kpss-ile-memur-alim-ilani-h28986.html

TTK Sözleşmeli Alımı

İlanda adayların sağlanması gereken şartlar arasında 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, son başvuru tarihi itibariyle fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Maden, Makine, Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSSP3 puan türünden en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak şartları yer almaktadır.

https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/turkiye-taskomuru-kurumu-ttk-sozlesmeli-45-kamu-personeli-alimi-h29061.html

Göç İdaresi Başvuru Şartları

Adayların genel alım şartlarının yanı sıra erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmama, ilgili lisans bölümlerinden mezun olma, 35 yaşını doldurmamış olma, 2018 KPSS sınav puanına sahip olma şartlarını sağlamaları istenmektedir. İlana ilişkin detaylar için:

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/goc-idaresi-48-buro-personeli-ve-sosyal-calismaci-alimi-ilani-h29025.html