Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesinde bulunana memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından alım duyurus yayımlamıştı. Başvuruların, ilanın yayımlanması ile birlikte başlaması ile artık başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını aşağıdaki başvuru şartlarına göre gerçekleştirebilirler. Yayımlanan ilana göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) 16 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda alım yapacak. Buna göre 10 kişilik boş kadro ile Uzman Personel ve 6 kişilik boş kadro ile Araştırmacı alacak.

BAŞVURU ŞARRTLARI NELERDİR?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı alımını yapacağı adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Adayların bu nitelikleri taşımaları dahilinde başvuru yapabilirler ve başvuru sonrasında adaylara Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından Sözlü olarak Türkçe ve ingilizce dilinden sınav yapılacaktır.

Söz konusu olan ilan için adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve, Yabandı Dİl sınavından ilgili sınavlardan puan almış olmak ve 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlara göre A bendinde bulunan 1,4,5,6,7 ve 8. maddelerindekişartları taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Adaylar başvurularına ilanın duyurulması ile birlikte başlamışlardı. Ancak başvurular sona ermektedir ve hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar en geç 14 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. buna göre adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim