Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 21 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapacak. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, başvuru işlemleri ve diğer işelmler Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleşecektir. İlan Türkiye İş Kurumu Ankara il Müdürlüğünde ve www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yayımlanmıştır. 

İş gücü talebi Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından İŞKUR a 05 Şubat 2018 tarihinde talepte bulunulmuş olup 12 Şubat 2018 tarihinde yayına alınması istenmiştir. Bunun üzerine ilan İŞKUR üzerinden bugün itibari ile yayımlanmış olup başvuru işlemleri başlamıştır.

ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) toplamda 21 kişilik boş kadro ile personel alacak olup alım kadroları, 4 Sekreter, 11 Büro Memuru, 2 Mütercim, 1 Ekonometrist, 1 Makam Şoförü ve 2 Bilgisayar programcısı şeklindedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar aranan bütün nitelikleri taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylardan, pozisyonuna göre en az ortaöğretim ( lise ve Dengi ) mezunu, Önlisans mezunu veya Lisans mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

İlan Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanmış olup adyalar başvurularını Ankara İŞKUR İl Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapabilecektir. Buna göre başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 21 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular talebin bulunduğu Ankara İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

İNTERNETTEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurularını www.iskur.gov.tr adresin üzerinden yapacak adaylar, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx  adresine girerek İşyeri Ünvanı seçeneği üzerine " TÜRKİYE SAĞLIK ENSTİTÜLERİ" yazmaları ve açılacak ekranda boş pozisyonlara göre ilgili kadro çin üye girişini yaparak başvuru yapabilirler. 

Editör: TE Bilisim