Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre TÜSEB personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre başvurular, ilanın yayım tarihi olan 23 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlamıştı. Ancak artık başvuru gününde son güne gelindi ve hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için son güne gelini. Haberimizin devamından ilgili detaylara ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

TÜSEB bünyesine farklı pozisyonlarda Uzman Personel ve Araştırmacı alacaktır. Adaylar başvurularını gerçekleştirmek için başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacak olup başvuru şartları aşağıda yer almaktadır.

GENEL ŞARTLAR:

TÜSEB adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, İlgili pozisyonlarda görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Türk Vatandaşı olmak ( Yabancı uzmanlar için T.C. vatandaşı olmak şartı aranmaz ) şartları ve Yapılan Yabancı dil sınavlarından İngilizce dilinden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

İlgili ilan için başvurular, 23 Mayıs 2018 tarihinde başlamış olup en geç 01 Haziran 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, son başvuru günü en geç 18:00 a kadar şahsen veya posta veya kargo yolu ile başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantı sayesinde ilanın tam metnine ulaşabilrisniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim