Türk Telekom'dan 1500 personel istihdamına yönelik yeni bir açıklama geldi.

Van ilinde Türk Telekom firmasının yeni çağrı merkezi açılışını yapacağı AsissTT için yeni bir açıklama yapıldı. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Türk Telekom'un açılışını yapacağı binada bazı incelemeler gerçekleştirildi. Açıklamaya göre asissTT yaklaşık 1 yıldır Çağrı Merkezinin kurulumu için çalışmaları devam ediyor. Özellikle bu bölgede istihdamlarının arttıracak olan projenin Ağustos ayından itibaren personel alımlarını başlatacağı ifade edildi.

Van ilindeki personel istihdamına önemli bir katkı sağlaması beklenen Çağrı merkezinin bir müddet sonra alım yapılacağı sayı 1500'e kadar çıkacağı ifade edildi. Merkezin açılışının önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştirileceği operasyon müdürü tarafından müjdesi verildi.

BAŞVURU BAŞLADI!

Asist Kariyer üzerinden açıklanan ilanlarda Van ilinde müşteri temsilcisi kadrosunda başvuru alınmaya başlandı. Adayların 18 ile 35 yaş aralığında olmaları en az lise ve dengi okullardan mezun olmak, diksiyonu düzgün, telefonda etkili iletişim kurabilecek, vardiyalı çalışabilecek. office programlarına hakim, erkek adayların askerliğini tamamlamış veya 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir. Başvruular için link üzerinden yeni üyelik oluşturmak ve başvuruları tamamlamak gerekmektedir. https://bit.ly/2Va7qEo adresi üzerinden başvuru adımlarını tamamlayabilirsiniz.

Yeni İlanlar açıklandığında anında haberdaar olmak için TIKLAYIN

TÜRK TELEKOM İŞKUR ÜZERİNDEN PERSONEL ALIMI;

İŞKUR üzerinden personel alımı gerçekleştirilecek. Türk Telekom bayi olan Beg Mağazacılık İŞKUR üzerinden açıklamış olduğu yeni bir ilana göre; hedef odaklı çalışabilecek müşteri ikna becerisi bulunan, erkek adayların askerliğini yapmış sahada randevu yada randevusuz ya da kurumsal satış aktivitelerini gerçekleştirecek alımlar yapacak. Adayların sosyal imkanları; 3000 TL maaş artı prim ve telefon hattı desteği gibi imkanlarla görev yapacak eğitim düzeyinde en az orta öğretim mezunu olan adaylar 00005533917 numaralı ilana başvuru yapabilirler. Beg mağazacılık firmasının diğer bir ilanında ise çağrı merkezine alımı gerçekleştirilecek. Lise ve dengi okullardan mezun olmak telefonda satışı randevu alma konusunda tecrübeli tercihen Telekominasyon bünyesinde deneyimli ikna becerisi geliştirmiş ofis uygulamalarına hâkim İstanbul'un Anadolu yakasında ikamet eden tam zamanlı olarak görev yapacak Adaylar alınacaktır. İlan numarası ise 00005536273

Editör: TE Bilisim