Sağlık Bakanlığı Alo 182'ye Personel Alımı Yapılacak!

Sağlık Bakanlığı hastane randevu sistemi MHRS sistemi ile tedavi olmak için hastalara randevu vermektedir. Alo 182 hattından da vatandaşların tedavi olmak için İstedikleri randevuyu hastane ve doktor bazında oluşturarak önemli bir hizmet görmektedir. Bu kapsamda bir günde on binlerce Çağrı alan Alo 182 Hattı personel kadrolarını arttırarak İhtiyaç olan illerde  kadro sayısının hızla artırmak için personel alımı yapmaktadır. Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı Alo 182 hattına personel kadroları firmalar üzerinden gerçekleştirilmekte ve bu firmalar kariyer portalı üzerinden yeni ilanlar açıklamaktadır.

Adayların yaş şartında en az 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor. Bu kadrolara, başvuru yapabilecekler tecrübe şartlarına sahip olan adaylar kariyer Portalı üzerinden açıklanmış olan çağrı merkezi personel alımında görevlendirilenler. Bu kapsamda Asisstt firması üzerinden görevlendirilecek olan kadrolar da Ankara İstanbul İzmir Erzincan Çorum Karaman Rize Burdur Samsun Diyarbakır Kırıkkale Adıyaman illerinde görevlendirileceklerdir. Müşteri temsilcisi adaylarının yabancı dil bilmeleri ile başvurabileceği kadrolarda Fransızca, Almanca, İngilizce müşteri temsilcisi unvanlarında görev yapabileceklerdir.

TURKSAT PERSONEL ALIMI İLANI;

Eğitim şartlaırnda; En az lise ve dengi okullardan mezun
Yaş şartılarında; 18-35 yaşları arasında,
Görev şarltarında; Telefonda etkili iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün,
Adayların İç motivasyonu yüksek ve zaman yönetimi konusunda hassas,
Görevlerini vardiyalı olarak çalışmaya uygun olmaları gerekmektedir.
Erkek adaylar; Askerliğini en az 2 yıl tecil ettirmiş yada tamamlamış olmaları gerekmektedir. https://bit.ly/3fq1pe0 linki üzerinden başvuruları tamamlayalabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim