TÜRKSAT perosnel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre TÜRKSAT bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzzere 30 kişilik boş kadro ile perosnel alımı yapacak.

Bu yönde İŞKUR üzerinde ilan yayımlandı ve Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV vve İşletme A,Ş. tarafından alımı yapılacak personel adayları başvurularına başlayabilecekler. Ayrıa çalışma adresi Ankara olarak belirtilmiş olup çalışma süresi 8 saat'tir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

TÜRKSAT bünyesine farklı pozisyonlarda alım yapacak. Bu yönde, 1 BT Grafik Tasarım Uzmanı, 4 BT Analiz Personeli, 1 BT Proje Yöneticisi, 1 BT Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 BT Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 BT Yazılım Geliştirme Uzmanı ( ERP WEB ) 4 BT Yazılım Geliştirme Uzmanı ( Python ), 1 BT Yazılım Geliştirme Personeli ( Java ), 2 BT Yazılım Geliştirme Personeli ( Entegrasyon ), 2 BT Yazılım Geliştirme Personeli ( PHP ), 1 BT Güvenlik Operasyon Uzmanı ( Veri Güvenliği ), 2 BT Güvenlik Analiz Personeli, 2 BT Güvenlik Operasyon Uzmanı, 1 BT İşleti Sİstemi Uzmanı, 1 BT Proje Yöneticisi ( Akıllı Çözümler ), 1 BT Ntwork Uzmanı ( Erişim ), 2 BT Network Uzmanı ( Yönlendirici ), 1 BT Yazılık Geliştirme Personeli ( E-fatura / E- Arşiv) olmak üzere toplamda 30 personel alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TÜRKSAT personel alımı başvuru şartları genel olarak ve pozisyonuna göre özel olarak ayrılmaktadır. Bu yönde adaylardan aranan gelen nitelikler şöyledir.;

  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Sağlık açısından görevini yapmasna engel herhangi bir durumu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlil ile ilgisi olmamak,
  • Yapılacka güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek,
  • Sağlık açısından pozisyona uygun olduğunu raporlamak,

Gibi nitelikler aranacaktır. Ayrıca pozisyonuna göre özel şartlar ilanın tam metninide yer alıyor.

BAŞVURULAR:

TÜRKSAT Personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 21 Kasım 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular en geç 29 Kasım 2019 tarihi saat 18:00 a kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını TÜRKSAT resmi internet adresi üzerinden yapabilirler.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim