TÜRKSAT personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre TÜRKSAT bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 farklı alanlarda personel alımı yapılacağını bildirdi. Bu yönde yayımlanmış olan ilanlara göre TÜRKSAT fakrlı kadrolarda olmak üzere Lisans mezunu personel alımı yapılacak. 2024 yılının gelmesi ile personel alımı faaliyetlerine devam eden TÜRKSAT iş ilanlarını duyurdu. İşin Olsa ekibi olarak sizlerle TÜRKSAT personel alımı ilan listesini paylaşıyoruz.

2024 Yılı İlanları Yayımlandı!

TÜRKSAT personel alımı faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda alımlar Bilişim sektöründe gerçekleştirilecek. 2024 yılı ilanları gelmeye başladı. Kontenjan dağılımı ve detayları sizlerle paylaşıyoruz.

10 Farklı Alanda Personel Alımı İlan Listesi:

TÜRKSAT Ankara'da İstihdam edilmek üzere 10 fakrlı kadroda personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alımlar;

Meslek Kontenjan
BT Depolama Sistem Uzmanı 1
BT Entegrasyon Uzmanı 1
BT İşletim Sistemi Uzmanı 2
BT Linux-Unix Uzmanı 3
BT Test Uzmanı 1
BT Veri Tabanı Uzmanı 1
İş Geliştirme Uzmanı 1
Pazarlama Uzmanı 1
Proje Yöneticisi 2
Ürün Yönetim Uzmanı 1

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

TÜRKSAT 2024 yılı personel alımı ilanları için adaylardan genel olarak " Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

KPSS Şartı Yok!

TÜRKSAT personel alımı başvuruları için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacaktır. Adaylar başvurularını KPSS puanı olmaksızın diploma ve Yabancı dil puanı ile gerçekleştirecekler.

Yaş Şartı Nedir?

Başvuruda bulunacak olan adayların 01.01.1980 tarihinden sonra doğmuş olmaları gerekmektedir.

Eğitim Şartı Nedir?

En az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Bunlara Mühendislik bölümleri dahildir. Ayrıca adayların alanında en az 4 yıl tecrübeli olmaları gerekmektedir.

Yabancı Dil Şartı:

İngilice dilinden Yabancı puan şartı aranacak. İlgili yabancı dil sınavlarından en az 80 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Başvuru Süreci Ne Zaman Yapılacak?

TÜRKSAT Personel alımı başvuruları için adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi itibari ile başlayacak olup son başvuru tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylara başvuru için genelde bir aylık süre verilir. Başvurular sadece Elektronik ortamda olmak üzere gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU EKRANI: https://kariyer.turksat.com.tr/jobs

GÜNCEL İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİR

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS ve Android Uygulama İçin >>>> BURAYA