TÜRKSAT personel alımı ilanları yayımlandı. Geçtiğimiz aylarda yayımlanmış olan TÜRKSAT Personel Alımı ilanlarına göre farklı alanlarda binlerce TL maaş ile alım yapılacak. Yayımlanan ilanlar ile başvuru süreci başlamış olup hala devam etmektedir. Peki TÜRKSAT personel alımı hangi kadrolarda personel alımı yapacak. Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

EYLÜL AYI PERSONEL ALIMLARI DEVAM EDİYOR!

Ağustos ayında yayımlanmış ve Eylül ayında hala devam eden ilanlara göre 14 Farklı alanda personel alımı yapılacak.

BT Yazılım Geliştirme Uzmanı
UH Ar-Ge Sistem Geliştirme Uzmanı
BT Büyük Veri Uzmanı
UH Geolocation Uzmanı
BT Proje Yöneticisi
BT Mobil Yazılım Uzmanı
BT Network Uzmanı
BT Proje Yöneticisi – Akıllı Çözümler
BT Yedekleme Sistem Uzmanı
BT Güvenlik Uzmanı
Pazarlama Uzmanı
BT Konfigürasyon Uzmanı
BT Linux - Unix Uzmanı
BT Veri Analiz Uzmanı

YÜKSEK MAAŞ VERİLECEK!

TÜRKSAT personel alımları yukarıdaki kadrolarda yapılacak. Bu kapsamda bilişim alanında yapılacak olan personel alımları için adaylara Yüksek maaş verilecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylardan genel olarak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Gerektiğinde hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının ve/veya arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanmış olması gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

TÜRKSAT başvuru süreci geçtiğimiz aylarda başlamış olup hala başvurular devam ediyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar yukarıdaki kadro ve nitelikler doğrultusunda Online başvuru yapacaklar.

BAŞVURU ADRESİ: https://kariyer.turksat.com.tr/ilan/site.aspx

Editör: TE Bilisim