Türkiye Vagon Sanayii tarafından İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda kurumda Makine Teknolojisi Teknisyeni olarak istihdam edilmek üzere Engelli Sürekli İşçi statüsüyle 1 personel istihdam edileceği belirtildi.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak göreve alınacak personelin başvurusu ve diğer tüm işe alım süreçleri Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirilecek.

İlgili hükmün şartlarına uygun olduğu kanaatine varılan adayların işe yapacakları başvuru için Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılacak açıklamayı beklemesi gerekiyor. Yapılacak açıklamanın ardından adaylara 5 günlük başvuru süresi verilecek. Bu tarihler arasında başvurunun şartları ve ne gibi kriterlerin dikkate alınacağıyla ilgili diğer detaylar da netleşecek.

Bu duyuru, yapılacak duyurunun ön haberi niteliği taşımaktadır ve ilgili resmi evrağa ulaşmak isteyenlerin http://kamuilan.dpb.gov.tr/ bağlantısını ziyaret etmesi ya da şu dokümanı incelemesi mümkündür: https://isinolsacom.teimg.com/isinolsa-com/images/upload/2019-17-113203-TUYRKIYYE_VAGON_SANAYIYIY-DPB_ENGELLIY_IYLANI.pdf

Editör: TE Bilisim