Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi boş bulunan pozisyonlar için personel alımı yapmakta olup geçtiğimiz günlerde yeni bir alım ilanı yayımlamıştı. Bugün yine Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yapılan duyuru da Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 250 mühendis alımı yapacağı duyuruldu.

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketinin toplam 250 mühendis alımı yapacağını duyurdu. Peki alım ilanına müracaatlar ne zaman başlayacak? Başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir? Hangi kadrolar için kaç mühendis alımı yapılacak.

Hangi Bölgeler İçin Alım Yapılacak

Afyon - 13 Mühendis
Ağrı - 6 Mühendis
Ankara - 6 Mühendis
Alpullu - 3 Mühendis
Bor - 10 Mühendis
Burdur 15 Mühendis
Çarşamba - 1 Mühendis
Çorum - 15 Mühendis
Elbistan - 11 Mühendis
Elazığ - 5 Mühendis
Erciş - 12 Mühendis
Ereğli - 11 Mühendis
Erzincan - 10 Mühendis
Erzurum - 12 Mühendis
Eskişehir - 8 Mühendis
Ilgın - 10 Mühendis
Kars - 6 Mühendis
Kastamonu - 7 Mühendis
Kırşehir - 7 Mühendis
Malatya - 6 Mühendis
Muş - 9 Mühendis
Susurluk - 1 Mühendis
Turhal - 8 Mühendis
Uşak - 6 Mühendis
Yozgat - 7 Mühendis

Yukarıda Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'nin hangi bölgeler için kaç mühendis alımı yapılacağı belirtilmiş olup toplam Türkiye geneli Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi 250 mühendis alımı yapacak.

Hangi Mühendis Dalları İçin Alım Yapılacak

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Türkiye geneli 250 mühendis alımı yapacak. Peki hangi dallar için alım yapılacak.

Kimya Mühendisi
Makine Mühendisi
Elektirk Mühendisi
Elektrik - Elektronik Mühendisi

Yukarıda hangi mühendislik dalları içinde alım yapılacağı belirtilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların bulundukları ilin İŞKUR'u ile görüşmesi gerekmekte olup alımlar ile ilgili genel müdürlükte sözlü sınavlar yapılacaktır.

İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.