Türkiye Noterler Birliği 3 kadroda personel alımı yapacak!

Noterlik kanunu ile kurulmuş olan kamu kurumu tüzel kişiliğine sahip olan meslek kuruluşu Türkiye Noterler Birliği Merkezi Ankara'da bulunan binasına 3 kadroda personel alımı gerçekleştirilecek.

Deneyimli yazılım mühendisi, devOps mühendisi ve veri tabanı uzmanı kadrolarında gerçekleştirilecek personel alımı detayları şu şekildedir.

BAŞVURU DETAYLARI;

İyi derecede Java bilgisine sahip 5 yıl ve üzeri İş tecrübesi olan adaylar Java Server, Face Spring, Boot JPA Hipernate, git bitbucket, alanlarında tecrübeli iyi derecede İngilizce bilen sorun çözme becerisine sahip kendisini geliştirme, analitik düşünme yeteneği istemilmektedir. Üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliğinden mezun adaylar başvuru yapabilirler. Ankara ilinde bulunan Türkiye Noterler Birliği'nin bilgi işlem departmanındaki alımlarında 1 kişi istihdam edilecek.

Devops mühendisi iş ilanında adaylar Türkiye Noterler Birliği'nin yazılım ekibi tarafından geliştirilen ürünlerin sürüm alma, yaygınlaştırma faaliyetlerini gerçekleştirecekleri ifade edilmektedir. Bu kadroda en az 1 yıl tecrübe şartı aranıyor. İyi İngilizce bilmek. Linux işletim sistemlerini kullanabilmek 4 yıllık Mühendislik matematik ve benzeri bölümlerden mezun olmak istenilmektedir. Tercihen yazılım tecrübesine sahip ilanda tellerinde bilgi ve deneyim sahip adaylar başvuru yapabilirler.

Veri tabanı uzmanı alımlarında adayların mühendislik matematiği istatistik bölümlerinden mezun olmaları. iyi derece İngilizce bilmeleri konuşma okuma-yazma seviyesinde veritabanı yönetim konusunda 5 yıl deneyim sahibi olmaları. Orta Büyük ölçekli işletmelerde bu alanda en az 5 yıl tecrübe sahibi olmak gerekmektedir. tüm ilanlara başvurular aşağıdaki link üzerinden gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar belirtilen kadrolardaki tecrübeli personel alım ilanlarına kariyer portalları üzerinden başvuru yapabilirler. https://bit.ly/397jtbc adresi üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim