Türkiye'nin Yeni Petrol Şirketi 1000 personel alımı yapacak.

Naifoğlu Holding çatısı altında kurulan Petrol firması için önemli açıklamalar geldi. Class Petrol 50 yeni istasyon kuracak ve bu istasyonlarda çalışacak personel için istihdamda sağlanacak. Petrol şirketinden yapılan resmi açıklamaya göre; ülke genelinde farklı noktalarda 50'den fazla yeni petrol istasyonlarının kurulacağı müjdesini verildi. Ayrıca firmada şu ana kadar 2200 kişi görev yaptığı açıklandı. 2020 yılında da yeni açılacak olan istasyonlarda 1000 kişi personel alımı yapılacaktır dedinildi. Peki hangi illerde daha çok istihdam sağlanacak?

HANGİ İLLERDE ALIM OLACAK?

Şirket tarafından yapılan açıklamada resmi açıklamaya göre; Class Petrol alidenin büyük çoğunluğun İstanbul ilinde yapmakta. Diğer illerde ise istihdamlar; Antalya, İzmir illerinde olacak. Bu kapsamda Class petrolün Alanya ilçesinde ikinci bir istasyonu faaliyete geçti. İzmir-Çeşme'de E5 yolu üzerinde 5 istasyon da yakın bir zamanda açılması bekleniyor. Ayrıca Naifoğlu Holding yönetim kurulu başkanı olan Mahsun Uslu'nun büyüme hedefleri açıklamasına göre 2020 yılında sonuna kadar az miktarda da olsa büyüme hedeflerinin olduğunu ve Petrol satışlarında da artışlar yaşandığını ifade etti.

1000 PERSONEL ALIMI MÜJDESİ;

Doğalgaz rezevrleri ile ilgili olarak yapılan açıklamada; Yatırımlarını bu alanda devam edildiğini aktaran Uslu Türk milletinin tarih başarılarının milletimizi gururlandıran zaferlerle elde edilen başarıların hayırlı olmasını temenni ettiğini aktardı. Son yapılan açıklamaları 320 milyar metreküp doğalgaz rezervinin bulmasın Türkiye'de yeni bir dönemi için adım atıldığını ifade etmiştir. Enerjinin dışa bağımlılığını engellemek amacıyla büyük bir önem arz ettiğini aktaran Usta yapılan açıklamanın devamında 1000 personel alımı yapılacağını müjdesini verdi.

PERSONEL ALIMI İLANI AÇIKLANDIĞINDA ANINDA ÖĞRENMEK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim