Türkiye İhracatçılar Meclisi personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre Türkiye İhracatçılar Meclisi Gene lSekreterliğine uzman yardımcısı ve idari memur kadrolarına istihdam sağlanacak. Ayrıca adaylara bu yönde sınav yapılacak olup, sınava başvuru için bazı şartların yerine getiriliyor olunmasu gerekmektedir.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

Türkiye İhracatçılar Meclisi 10 kişilik kadro ile, 8 uzman yardımcısı ve 2 İdari Memur kadrolarına memur personel alımı yapacak olup, adaylardna bu yönde kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Askerlik görevini yapmış veya ertelemeiş bu görevden muaf olmuş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya yurtdışında eğitim veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Türkiye İhracatçılar Meclisi memur personel alımına başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başladı ve adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte en geç 12 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 17:00 a kadar şahsen veya posta yolu ile veya e-posta yolu ile yapılacak. Postada meydana gelecek herhangi bir gecikme sonucunda başvurular kabul edilmeyecektir. İlgili ilan hakkında detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim